Om oss

Meld deg på

Værsågodcamp

hjem

I samarbeid med skuespiller Per Christian Ellefsen

inviterer vi til camp i Triora, Italia 18. - 22. juni 2017.

 

 

På grensen mellom Italia og Frankrike finner du den lille landsbyen Triora. Langs elven ligger det et lite Møllehus i vakre omgivelser og med tilgang til de ypperste italienske råvarer. Ved dette Møllehuset og i lokaler i landsbyen inviterer vi til skuespillercamp.

 

Under Per Christians regi skal vi som en liten gruppe jobbe tett og effektivt i fire dager.

Hvordan håndtere nerver og vanskelige instruktører? Hvordan møte en tekst? Hvordan bruke kropp og stemme? Og hvordan sikre egen utvikling?

 

I en kombinasjon mellom praktiske øvelser, monologarbeid og faglige samtaler er målet at det skal være en inspirerende camp som gir deg påfyll til hverdagen som skuespiller. Og vi skal ha det gøy,

det lover vi!

 

Materialet tar vi med oss hjem til Værsågod-scenen, høsten 2017.

 

Kursavgift kr 4.000,- inkluderer absolutt alt fra du lander i Nice til du er tilbake på flyplassen igjen: transport, kost og losji. Flybillett kommer i tillegg.

 

 

Ytterligere informasjon:

 

Åpent for profesjonelle skuespillere. Tidligere aktører fra Værsågod oppfordres til å søke.

 

Påmelding skjer ved å sende CV og noen ord om hvorfor du ønsker å bli med. Dette sendes til vaersaagod.info@gmail.com innen 1.april. Innsendt søknad er bindende. Du vil få svar på søknaden innen en uke etter søknadsfristen.

 

Du er selv ansvarlig for å kjøpe flybillett innenfor riktig tidsramme. Vi vil komme med forslag. I dag ligger flybillettene på ca 2.000,- t/r Oslo-Nice