top of page

Værsågod

Lønsj

Du er herved invitert TIl lønsj på Cafeteatret fredag 9. november 2018.

 

Hvorfor?

Jo, fordi vi har noen skuespillere vi vil du skal møte.

 

Værsågod er en visningsaraena for profesjonelle skuespillere som har eksistert i syv sesonger på Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Tanken bak konseptet er å skape en arena hvor skuespilleren kan vise seg frem og invitere aktuelle mennesker til å komme og se på arbeidet sitt. 

Hvordan ellers få jobb om ingen vet hvem du er?

 

I november 2018 utvider Værsågod med en syv dagers festival for å feire, fremme og booste frilansskuespilleren. Med støtte av Nordic Black Theatre og Norsk Kulturråd arrangerer Værsågod en helt egen bransjelønsj for å vise et bredt spekter av talenter Norge har å by på.

 

Vi kan love et bredt spekter av alder, utdanning, etnisitet og kunstnerisk uttrykk.

 

Det vil totalt være 24 skuespillere  med tekster på opptil 3 minutter. de blir oppfordret til å fokusere på hvordan de selv ønsker å bli definert som kunstner. 

 

I forkant av bransjelønsjen vil 12 av skuespillerne delta på  Workshopen “fra workshop til Showcase” med Line Verndal som instruktør. en workshop i hvordan forberede en audition-monolog. Vi har åpen søknad til de resterende 12 deltagerne hvor det vil være fokus på å gjenspeile det demografiske mangfoldet og  ulike utdanningsbakgrunner.  Vi oppfordrer også skuespillere uten godkjent utdanning til  søkte! 

 

Dørene åpner kl.13.00, servering av lunsj (vegansk alternativ)  KL.13.30

Showcase: kl.13.45-15.15

 

Svarfrist: 30.oktober 

 

Velkommen! 

bottom of page