top of page

Fra workshop til showcase

Dato: 22.okt. + 5.- 9.november
Sted: Cafeteatret, Hollendergata 8, Oslo.

Kursholder: Line Verndal
Arrangør: Værsågod

Søknadsfrist: 30.september

Fra workshop til showcase er en ”hands on” workshop hvor Line Verndal vil guide skuespilleren gjennom en selvvalgt tekst fram til en bransjevisning.

Det vil bli lagt vekt på ønsket kunstnerisk uttrykk, teknikk, tekstformidling, tekstforståelse og tilstedeværelse. Målet er å utvide skuespillerens repertoar til auditionbruk. Spørsmål vi fokuserer på: Hvordan kan jeg få vist hvem jeg er, hvordan takle nerver, hvordan unngår jeg å bli ”utenpå”, hvordan jobber jeg med tekst, hva må jeg gjøre annerledes på scenen enn foran et kamera?

De 12 deltakerene kommer med hver sin selvvalgte monolog som gjennom workshopen blir foredlet frem til visning under festivalen VærsågodFest .

Det blir med dette en workshop som leder til et konkret resultat, med veiledning for å hjelpe skuespilleren i møtet med bransjen.


Kursavgiften inkluderer festivalpass til VærsågodFest.

VærsågodFest (5. – 11. november)

Endelig en festival kun for frilansskuespillere! VærsågodFest er en rykende fersk festival som tenker nytt og ruster frilansere slik at de står sterkt i en utfordrende bransje.

Festivalen tilbyr workshops, bransjetreff, seminarer, forestillinger og legger godt til rette for nettverksbygging. VærsågodFest skal være en trygg arena hvor frilansere kan få erfaring og bygge selvtillit. Festivalen legger til rette for videreutvikling og nettverksbygging, på tvers av språk, kulturer og generasjoner.

Bak VærsågodFest står et allerede etablert konsept: Værsågod. Værsågod har eksistert siden 2015 og er en visningsarena for profesjonelle skuespillere. Torsdag 8.november er det Værsågod og offisiell åpning av VærsågodFest på Nordic Black Theatre/Cafeteatret.

 

DELTAGERKRITERIER

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Workshopen vil være for profesjonelle skuespillere som har Norge som base for sitt virke.

Forberedelser:

Deltageren må selv plukke ut en tekst på maks 3 minutter.

Line.jpg

INSTRUKTØR
Line Verndal ble uteksaminert fra Statens Teatershøyskole i 95. Hun har siden jobbet på nær sagt alle landets scener i alt fra musikaler, komedier og farser til Shakespeare, Tsjekhov og Dostojevskij. Allikevel er hun nok mest kjent fra film og Tv, med Ulvesommer, Operasjon Arktis, Brigaden, Mad ship, Kvinnen i mitt liv, Nissene på Låven, Limbo og Himmelblå for å nevne noe. Nå er hun aktuell i advokat-serien ”Aber Bergen” på TV3 og ”Det kunne vært verre” med Espen Eckboe på Tv-Norge.

Hun har blitt nominert til Gullruten tre ganger og vunnet Amanda som beste kvinnelige hovedrolle.

SØK PLASS
Merk mailen i emnefeltet med «fra workshop til showcase»
legg ved oppdatert CV.

vaersaagod.info@gmail.com


Kursavgift: 800,-
 

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle deltakerkriteriene for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

bottom of page