top of page

"Hvordan ta den vanskelige samtalen?"

Dato: 9.november
Sted: Nordic Black Theatre & Cafeteatret

Foredragsholder: Marianne Mørk Larsen
Arrangør: Værsågod

Tidspunkt: 10.00-12.00

"Hvordan ta den vanskelig samtalen?" av Marianne Mørk Larsen har allerede inspirert flere hundre mennesker!

Som en del av VærsågodFest har du muligheten til å få med deg den enestående skuespilleren og foredragsholderen Marianne Mørk Larsen. Gjennom en årrekke har hun bygget opp et navn innenforedrag ved forskjellige høyskoler og offentlige seminarer. Marianne Mørk Larsen vil skreddersy et foredrag om hvordan ta den vanskelige samtalen hvor hun også inkorporerer møtet med trakassering på arbeidsplassen. 


Publikum vil tilegne seg enkle teknikker for å kommunisere godt med mennesker de enten synes er utfordrende, plagsomme, irriterende eller rare. Hvordan kan de snu vanskelige samtaler til noe fruktbart? De vil få forståelse for menneskers ulikheter, lære hvordan man påvirker og hvordan man blir påvirket av dem de snakker med. 

MLL .jpg

FOREDRAGSHOLDER

Marianne Mørk Larsen er utdannet skuespiller ved The Arts Educational i London, samt statens Balletthøyskole og Peridance Dance Studio i New York. Etter mange års erfaring.

I 20 år har hun holdt kurs og foredrag med temaer som bl.a handler om hvordan man lykkes med kommunikasjon og hvordan du kan presentere med gjennomslagskraft. 

Hun uttaler selv at hun er over gjennomsnittet interessert i hvordan vi mennesker fungerer, snakker med hverandre, leder oss selv og andre, og hvordan vi samarbeider i hverdagen. 

bottom of page