top of page

Intuitive writing for actors

Dato: 6.- 9.november
Sted:Norsk Skuespillersenter, Welhavens gate 1

Kursholder: Onimar Ame
Arrangør: Værsågod

Søknadsfrist: 30.september

Intuitive Writing for Actors -Bryt opp egne og påførte konvensjoner, følg intuisjonen og gi liv til egne historier. Workshopen vil gi deg øvelser som lar underbevisstheten din fortelle historier, og tilbyr en inngang til å forme ny dramatikk. For skuespillere blir det stadig viktigere å skape selv og denne workshopen hjelper deg i gang. Onimar Ame er utdannet både skuespiller og tekstforfatter, og har skrevet flere teaterstykker ved bruk av Intuitive Writing. Denne workshopen har hun skreddersydd for å la skuespillere finne sin intuitive stemme og, uten filter, skape ny dramatikk.Workshopen er organisert i tre deler (Discovery, Development, Direction) og vil avsluttes med at arbeidet presenteres for et publikum under festivalen VærsågodFest.

DELTAGERKRITERIER

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Workshopen vil være for profesjonelle skuespillere som har Norge som base for sitt virke.

MELD DEG PÅ HER

OnimarGul.jpg

INSTRUKTØR

Onimar Ame er en fransk-tysk skuespiller og forfatter. Hun er utdannet skuespiller ved University of Essex, East 15 Acting School, og har en Master of Arts i Scriptwriting fra prestisjetunge “Filmuniversität Potsdam-Babelsberg.

Ame har skrevet teaterstykker for teater i London og i Tyskland, og har blant annet fått publisert teaterstykket Moormaid på forlaget Oberon Books. Hun leder nå utviklingen av et internasjonalt samarbeid, hvor åtte kvinner skaper et teaterstykke gjennom intuitivt arbeid med skuespillerens drømmer. Ame er også lisensiert «drømme-terapaut» og jobber med personlige historier som utgangspunkt i kreativt arbeid.

bottom of page